Važne informacije - obavezno proučite s osobitom pažnjom:

Radi preglednosti i pragmatičnosti savjetujemo da ovaj obrazac koristite na stolnom ili prijenosnom računalu, a ne na mobilnom uređaju (iako će sve ispravno raditi i na mobilnom uređaju)!

Putem donjeg obrasca možete prijaviti nepravilnost i/ili nezakonitost potpuno anonimno! Naš sustav (sam po sebi) ne bilježi i ne pohranjuje niti jedan Vaš osobni podatak niti Vas elektronički prati!

Ističemo vrlo jasno da uz Vašu potpunu anonimnost nećemo biti u mogućnosti povratno Vas kontaktirati ukoliko ćemo imati pitanja ili ćemo trebati pojašnjenja! Utoliko Vas molimo da makar formirate sigurni "Poroton mail" prema uputama OVDJE i da ga upišete u odgovarajuće polje obrasca!

Polja "ime i prezime", "broj telefona" i "adresa e-pošte" nisu obavezna polja i ne morate ih unositi (odn. ne biste ih trebali unositi) ukoliko želite potpunu anonimnost!

Prema domaćem zakonodavstvu mi nismo dužni otkrivati svoje izvore pa ste u svakom slučaju anonimni dok god ne poželite javno istupiti!

No mi ne možemo znati nadgleda li tko internetski promet između Vašeg uređaja i našeg servera !!!

Utoliko će korištenje sigurnog preglednika (browser) dodatno pomoći Vašoj sigurnosti i anonimnosti! Stoga preporučujemo instalaciju i korištenje TOR aplikacije za sigurno i anonimno korištenje interneta! Aplikacija je potpuno besplatna i dostupna na sljedećim poveznicama:

Obrazac za prijavu nepravilnosti i/ili nezakonitosti:

Svako polje (kada odaberete polje) prikazuje informacije s uputama i pojašnjenjima. Savjetujemo da ih pažljivo proučite. Crvenom zvjezdicom označena su obavezna polja.

IZUZETNO VAŽNO !!!
Nakon što ispunite obrazac i kliknete na "pošalji prijavu" (nakon "provjere") aplikacija će obrađivati Vašu prijavu!
Nemojte zatvarati niti osvježavati ovaj prozor pretraživača!
Ukoliko ste predali veću količinu dokumenata ovaj postupak mogao bi poprilično potrajati!
Molimo Vas za strpljenje!
Kad postupak bude gotov bit ćete preusmjereni na naslovnicu portala, kada ćete vidjeti obavijest o uspješnom slanju prijave!
U protivnom Vaša prijava neće biti uspješno obrađena i dostavljena !!!